Omnident stomatologija logo

Informacije za pacijente

RADNO VREME

Ordinacija:
  • Radnim danima 13:00 - 20:00 h 
  • Subota i nedelja po dogovoru
  • Za naše pacijente smo dostupni i van radnog vremena tako da eliminišemo svaku mogućnost izneneđenja i neprijatnih situacija.
Snimanje zuba:
  • Radnim danima 09:00 - 21:00 h 
  • Subota 09:00 - 15:00 h
  • Nedelja po dogovoru

ZAKAZIVANJE TERMINA

Sve usluge osim snimanja zuba u stomatoloskoj ordinaciji OMNIDENT STOMATOLOGIJA  se zakazuju. 
Ukoliko želite da zakažete termin za pružanje usluga , pregled ili konsultaciju, možete nam se javiti na brojeve telefona: 011 3620 612 , 011 3626 077 , 063 8024 005 Ili popuniti online formu za zakazivanje na našem sajtu.
Prilikom vašeg prvog poziva i dogovora za termin, zamolićemo Vas da navedete glavni razlog vašeg dolaska, da li se radi o hitnom slučaju ili redovnom pregledu. Od vas ćemo zatražiti i kontakt informacije kako bismo Vas mogli povratno kontaktirati o mogućim promenama termina.Prilikom prve posete izvršićemo kompletan pregled usta i zuba,pažljivo sagledati vaše stanje i ukoliko je potrebno predložiti  najbolje rešenje za lečenje .

UPITNIK O ZDRAVLJU

Prilikom prve posete svi pacijenti popunjavaju upitnik o zdravstvenom stanju.To je standardna strogo poverljiva procedura dostupna samo zaposlenim u ordinaciji.Lekarima omogućava uvid u vaše zdravstveno stanje kako bismo izbegli moguće komplikacije i neprijatnosti.

OTKAZIVANJE ZAKAZANOG TERMINA

U slučaju da iz bilo kog  razloga niste u mogućnosti da dođete na već zakazani termin, molimo Vas da nam to javite najkasnije 24 sata ranije kako bismo vaš termin mogli osloboditi za druge pacijente.

INFO


Mogućnost parkiranja u javnoj garaži Zeleni venac ,koja se nalazi preko puta ordinacije.
Ukoliko se parkirate na ulici parking je zoniran, ZONA II .


Do nas možete doći do Zelenog venca linijama gradskog prevoza: 15, 60, 67, 68, 71, 72, 75, 84, 704, 706, 707, 52, 53, 56, 56L


Pacijentima koji dolaze iz inostranstva, moguća rezervacija hotela ili apartmana,transfer od i do aerodroma, rezervacija vozila sa i bez vozača, kao i turističko razgledanje Beograda.

About us

Postavite pitanje

Slike u formatu jpg do 1mb veličine.


BESPLATNI SAVETI ZA PACIJENTE
advice
INFO ZA PACIJENTEinfo
NAČINI PLAĆANJApayment
ZAKAŽITE PREGLEDpregled
Prijavite se za newsletter
Vasi podaci su zasticeni