Omnident stomatologija logo
service3

3D snimanje zuba

Kod nas možete izvršiti sve vrste 3D snimanja zuba,vilica,viličnih zglobova i sinusa.Najsavremenija i najpreciznija rendgenska dijagnostička metoda u stomatologiji.

service1

Dentalni implantati

Dentalni implant je specijalno dizajnirana struktura koja po postavljanju u viličnu kost ima za zadatak da u potpunosti simulira funkciju korena zuba.

service2

Estetska Stomatologija

Lep izgled postao je imperativ. Cilj savremene estetske stomatologije,pored očuvanja zdravlja usta i zuba,je očuvati estetiku ili je uspostaviti ako je nema.

OMNIDENT STOMATOLOGIJA
Uvek tu za vas !

Stomatološka ordinacija OMNIDENT STOMATOLOGIJA je deo porodične stomatološke tradicije duge više od tri decenije, ali i simbol moderne i kvalitetne stomatologije. Osnovali su je dr Gordana i dr Dražen Burgermajster. Danas se naš rad zasniva na timskom radu stomatologa i lekara različitih specijalnosti, pod vođstvom dr Nikice Burgermajster specijaliste oralne hirurgije.


Česta pitanja

Zubni kvar ili karijes je infektivna bolest gde bakterije u usnoj šupljini razgrađuju hranu (šećer),pri čemu nastaju kiseline koje smanjuju pH vrednost. Kada se pH vrednost snizi (5,2 ­ 5,5) kiseline odpočinju proces demineralizacije zubne gleđi što uzrokuje karijes.
Najbolje je da se zubi peru posle svakog jela. Nažalost to u praksi nije izvodljivo pase savetuje da se zubi operumakar dva puta dnevno, ujutro i uveče.
-Digitalni ortopan
-Digitalni dentalni radiogram
-Dečiji ortopan
-Skanogram
Dani Ordinacija Snimanje zuba
Ponedeljak-Petak 13:00 - 20:00 h 9:00 - 21:00 h
Subota Po dogovoru 9:00 - 15:00 h
Nedelja Po dogovoru Po dogovoru

Poslednje vesti

BESPLATNI SAVETI ZA PACIJENTE
advice
INFO ZA PACIJENTEinfo
NAČINI PLAĆANJApayment
ZAKAŽITE PREGLEDpregled
Prijavite se za newsletter
Vasi podaci su zasticeni